Empire State

Mkaj, det laer inte bli mkt mer bloggande. Min oh sa fina SE Satio har bestamt sit for att strula igen; equals jag betalar 10cent/minute for interent just nu.

Boston - De flesta vet vad som hande. Harvard University, en liiiten liten forelasning med en prominent talare. Sa liten att det bara var jag, en norrman, en kines, en oxford britt och John Kamm (forelasare, tillika advokat) i rummet. Vi satt tatt tillsammans sa att han kunde visa sitt material utan att det skulle behovas skickas runt. Efter femton minuter stegar Bill motherfucking Gates in i rummet och ansluter sig till var brokiga lilla skara. Jag dog. Och ryser av tanken att det faktiskt hande sa haer i efterhand

New York nu. Som min vann (norrmannen) sa: "De eneste eg kjante ner eg hvar i New York hvar, hvar at eg hvar en konsument, likt alle andre!" Ja lite sa kanner man sig faktiskt, atminstande pa de stora avenyerna. Man har pengar, och de skall spenderas! Men det aer ballt anyways, hoho. Jag anpassar mig banne mig snabbt till stallet jag aer pa. Numera skyr jag Times Square likt pesten, jag surar om folk aer for langsamma i trapporna i tunnelbanan. Jag startar dagen med en Venti - Pike Place Roast fran Starbucks och jag kan tunnelbanans linjer utan och innan.
Men still, jag kan inte fa nog av att blicka uppat, och jag gar runt i affarer likt en galning. Citypass skall inforskaffas pa mandag och da blir det an mer touristy stuff.

Naer jag var haer i Oktober sa var omradet mellan 40th street och uppat till centralpark mitt favoritomrade. Har andrat mig nu kan jag ju saga. Fortfarande gott daer, och coolt framforallt! Men vad jag gillar mest aer Harlem tror det eller ej. Upper Manhattan, sa mycket negativt man har hort om detta omrade (jag bor daer nu) och sant, fattigdomen paminns man om standigt och byggnaderna aer gammla och slita o inte hoga alls. Men vad som aer sa fint med det haer omradet, klyschigt nog kanske, men det aer att har skrattar och ler folk. Man gar langs gatan och manniskor ler och ar glada och det aer inte i narheten sa trangt haer upp som det aer downtown. Lower manhattan laer dessutom vara det stalle jag gillar minst. Omkring Wall Street. Ingen ler, alla ser sammanbitna och typ plagade ut. Manniskorna aer stiliga, men eftersom de inte ler sa ser de sa javla trakiga ut rent ut sagt.

Vad jag alskar med N.Y aer alla olika manniskotyper man ser haer. Haha sa jakla ballt, i vantan pa taget idag sa stod en svart man 20m fran mig. Tank er en svart Karl Lagerfeld, ja nestan exakt sa, samma kropp, frisyr och faror i ansiktet. Denna svarta Lagerfeld har en enorm lader trenchcoat pa sig, over sin svarta kostym, och over kostymen en vit turtleneck. Svarta Ray Ban Wayfare:ers och boots pa detta. Alltsa shit, stalfarfar! Ingen man gar fram o ranar direkt. Han var typen som skulle kunna dra fram en Jackhammer Shotgun (googla den) och man skulle inte bli forvanad. Sen sa sag jag sinnebilden av en farbror idag pa taget jag vantade pa. Allt var ratt, kostymen (ljusgra) mustaschen, vit och lite rufsig, olmagen hade en helt perfekt storlek och rundning och over den spande en bla farfarstroja. Ah, han sag sa snell ut!

Okej - inga bilder. Surt. Men facebookalbum from hell laer komma.

Horde att snon har kommit hemma, ah. Ser fram emot att komma hem.

Tja!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Johan!

Har försökt kommentera innan, men det har fan kukat ur varenda gång...

När kommer du till hem till Sverige?

By the way, far och mor var hos Farbror veterinären häromdagen med Torsten. Gunnar sa att du har funderat över att dra en skidsäsong i vår, stämmer detta?

Jag och Jojo är på samma bana nämligen, vi åker antagligen i Januari.

Vore gött att ses någongång i jul/nyår och kanske utbyta tankar eller tips i så fall. Och så klart höra allt om din vistelse i det stora amerikat! verkar awesome!

Ha det gött!

2010-11-15 @ 12:58:18
URL: http://annaochapan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0