Smells like teen spirit

Det aer tydligt haer hur unga manniskor soker sig till varandra och att folk in their upper twenties garna hanger pa. Naer man fragar "gamlingarna" om deras alder sa blir manga ofta lite generade och sager "oh, I'm old" o liknande. Jag vet inte, men det ger lite av en skolgardskansla ibland men daer en lag alder equals hogre status typ. Tvartom liksom.

Det regnar idag och formodligen aer kommande natt den sista jag spenderar i Seattle . Jag har sett det mesta nu kanns det som, dock inte akt ferryboats eller akt till Mt Rainier. Mt Rainier aer ett big ass fjall en timmes bilfaerd harifran men bil aer typ enda sattet att komma dit sa jag sket i det. Ferryboats aer billigt, men alla sa att det var trakigt sa jag tankte val att jag sparar sex dollar daer och stannar pa fastlandet istallet. Eftersom det regnar och det mesta redan aer gjort sa ska jag nog mest chilla idag. Ska ut med Kevin och hans polare (som jag inte minns namnet pa) och roama pa stan. Har last ut Scar Tissiue nu sa maste kopa en ny bok idag ocksa.

Jag tror jag har bestamt mig for vad jag vill ha for bok. Jag var pa Experience Music Project igar; ett musik museum. Det var coolt, det fanns massa att titta pa men sa hade de aven sakert 20-30 studios daer man kan kunde testa pa allt fran att DJa, lara sig keyboard, lara sig mixa, sjunga leadsing o massa annat. De hade ett stort rum, typ ett galleri tillagnat Jimmie Hendrix. Grymt intressant faktiskt och jag blev vaersta inspirerad sa nasta bok  blir en biofgrafi om denne man. Btw, det haer museet hade morten, finnen och Dennis alskat. Haha, det fanns sjukt mycket om gitarrer, bas, trummor o andra instrument. Jammingrooms o massa andra roliga grejer som de tre hade alskat :D

Okej. Hade fint :)


England + north carolina + south carolina + arkansas + france + spain + sweden + washington.....

Haha alltsa, ah, det aer sa oerhort kul det haer. Jag sitter runt ett bord med de mest otippade och kanstiga manniskorna ever. En eskortflicka, en dollarmiljonaer, skate:ers, studenter, en red neck..osv. Hur hamnade jag haer, den tanken har poppat upp 10 ggr ikvall. Det aer kul dock, jag aer trott, men det aer kul.

Jag at precis pop tarts. Pop tarts finns inte i sverige men erkann att ni hort om det innan?! :D
Samma sak med jaywalking, det har man ocksa hort talas om men har ingen aning om vad det innebaer (eller det kanske bara jag som aer obildad). Jaywalking aer att ga mot rod gubbe fyi. Man laer sig valdigt mkt av att vara pa resande fot. Jag har varit haer snart sex dagar och det har gatt fort men det kanns dock som att onsdag forra veckan var a loong time ago.

Jag inser att det aer laett att bli tjock i det haer landet. Min diet bestar av agg, peanutbutter/jam sandwitches och nu ikvall chips och pop tarts. Imorgon ska jag aeta gronsaker!

Shit, folk aer verkligen i gasen. De klockan aer 1:30 AM och nu ska vi dra o kopa ol. Typ alla i loungen aer med.

C ya!

Sweden, is that next to switzerland?

Datorerna haer suger verkligen. Man kan inte ladda upp foton, det hade varit sa mycket roligare med foton att visa. Till man kare bror Erik: Jag tanker inte "tanka" pa vad jag skriver bara for att mamma och pappa laser. Sa nu vet du.

Funny story, true story: Det jobbar en kille haer pa hostelet som jag sag forsta gangen i onsdags naer jag forst kom hit. Han satt vid disken och pratade brittisk engelska. Pa lordagen jobbade han igen och jag skulle checka in en andra gang efter den dyra hotellnatten. Han var ganska dryg, typ otalig och mer eller mindre otrevlig. Han visade mig upp till mitt rum o blabla, jag var inte otrevlig tillbaka utan typ tvartom sa pa 10 minuter andrade han installning. Sen naer jag gick ut till koket sa fragade jag honom om hans dialekt och vi borjade snacka. Jag insag typ dirr att den har killen var gay, alltsa jag markte det verkligen. Jaja, so what tankte jag, jag fortsatte som vanligt. Sa vi stod dar och fixade mat tillsammans, det var kul o vi fortsatte att snacka och han borjade typ droppa hintar om att han var gay, typ som om att jag skulle hinta tillbaka om jag ocksa var det. Jag fattade det men jag kan ju inte direkt saga: And yeah, btw, I'm not gay. Alltsa det gor man ju inte :P Haha eller? Ja for som sa manga andra sa misstog han min trevlighet for flirtighet. Det hander liksom fan jamt. Och ja, jag markte det med, men da kanner jag att det blir sa jakla dumt om man verkligen visar tillbaka att man verkligen inte aer gay. Som om man typ blir radd, jag blev ju liksom inte radd for honom. Sa jag
"spelade dum" och undvek verkligen att visa nagat tillbaka, inte skicka ivag nagon signal som han kanske kunde misstolka.

Senare pa kvallen sa meddelar front desk att Matt fragade om jag ville hanga med o se pa bio pa kvallen. Jag visste att han och hans pappa skulle ga och att de skulle se inception. Och jag hade sett fram sa jakla mycket mot den filmen och har verkligen velat se den. Sa jag kunde inte saga nej, haha + att jag inte hade nagat annat for mig den kvallen liksom. Det kandes lite bad eftersom han verkligen hoppades pa nagot sa jag tankte skriva i ett sms att "jag gar garna pa bio, men jag aer inte gay, bara sa du vet" men gjorde det ando inte. Sa han bjod mig pa biljetten o allt. 11 dollar kostade den! Daligt samvete from hell typ. Sa det var jag, matt, matts pappa och James (James jobbar ocksa i front desk och man ser att han aer gay fran typ 100 meters avstand). Vi satter oss i en row, men sen flyttar James o pappan upp 5 rader, "better spots", Yeah right. LOL. Asbra film, nargongen kille bredvid, men jag behovde inte latsas att jag var sjukt inne i filmen for det var jag sa jag typ ignorerade stackarn hela filmen. Naer den sedan slutat och jag aer tillbaka pa hostelet sa far jag sms:et "dad told me, all I have to say is: lol! don't think joe plays for our team!" Jag typ dog. Hans pappa var jakligt ball o trevlig mot mig dessutom. Jaja, sa jag typ bad om ursakt hoppades att han inte blev for disapointed o blabla.

Det slutar inte haer dock. Under dagen naer jag rengjorde alla de haer badrummen sa kommer en mexikansk snubbbe fram o fragar hur laget aer, rakt fran ingenstans. Han aer kass pa pa engelska btw, han fragade mig vad jag skulle gora pa kvallen o hur lange jag hade bott haer o massa annat. Det var komiskt for jag stod inne i det haer badrummet inne i duschen och lutar mig typ, valdigt sexigt hoho, o den haer mexikanen typ klaer av mig med sin blick. Right; Han aer gay kunde jag konstatera efter typ 1 minut. Sen pa kvallen, efter bion, sa ska han ga och kopa vin o fragade om jag ville hanga med, yeah sure. Det var nice med en promenad for jag at typ 1 kilo kottfars naer det serverades tacobuffe. Den haer gangen sa jag ratt ut: Im not gay Sergio, just so you know. Han ba: What? You think I gay?...Jag ba...pretty much, yeah. Yeah, youre right sager han och firar av ett brett b'o'gigt leende. Haha. Vi gick o snackade om hans laggning, om mexico, om sverige o blabla.

Jag var trott satan naer jag kom hem men gick ando o satte mig haer vid datorn. La mig sedan forsent ytterligare en natt :S

"I'm not flirting, it's called being nice!" Typ varldens basta facebookgrupp. Sa sant som det aer sagt. Men jag lar vael fa leva med det haer antar jag. Comes with free movie tickets iallafall xD


Lunch break

Woho, det aer verkligen in to the wild det haer, alltsa som i filmen. Jag arbetar numera for mitt uppehelle. Alla toaletter pa hela hostelet aer snart rena och fina tack vare mig! 18 friggin st. Men det gar fort, jag tackar den gamla damen pa Thon Hotel i Bergen for alla lektioner i badrumsvasking. 4 timmars jobb och jag far stanna haer for free ytterligare 2 natter. So worth it. Okej. Badrum 2C nu.


Sondag

Ventar pa en snubbe som, om det vill sag val, har tre timmars jobb at mig. In that case sa kan jag bo haer utan att betala idag. Tradework grej som jag sag att de hade. Vill egentligen bege mig ut och helst till Seattle Museum of Art, men money calls typ.

Annars allt val, jag fick en bunke med pankakssmet spilld over mitt vanstra ben innan, no worries. Men det ger den oskona kanslan man hade naer man var liten och hade kissat pa sig. Man gar pa ett konstigt satt da. Just pa det sattet gar jag nu. 8 agg till frulle btw, kanns alltid win med buffe! Och de har varldens storsta skal med ananas haer ocksa! Fixade en adapter for min europeiska mobilladdare nu ocksa, skont, nu kan jag lyssna pa hur mycket RHCP jag vill och kan ta kort igen.

Jag har kommit underfund med hur man ska gora for att fa folk med sig och slippa ga pa excursions helt sjalv. Det finns tva smidigda satt. Man targetar the weird guy, for the weird guy aer formodligen ensam. Men det innebaer att man aer fast med the weird guy ett tag och han kanske aer weird pa ett trakigt sett. Som den haer killen fran vermont. Han var definitivt the weird guy, "I'm in to murders you know" och sa barattade han om alla dessa mord som begatts i Seattle. Annars sa kan det finnas andra som aer uppenbart ensamma, typ sadana som man ser anlender till hostelet sjalva. Tar man kontakt med dem och aer snell o trevlig o sedan helt enkelt fragar om de vill hanga med pa nagot pa morgondagen eller dagen sa ja, da vill de oftast det. Jag aer den just den typen. Jag staller pa allt. Hoho.

Igarkvall hangde jag med Greg och Dana ut pa en liten utflykt. Vi gick runt i ett omrade kallat capitol hill, vi gick till en park daer det fanns ett vattentorn med utsikt over downtown. Sen gick vi runt i ett creme de la creme omrade som lag typ i den haer parken. Synd att mobilen var urladdad. Ska tillbaka dit senare idag, Bruce Lee ligger tydligen begravd daer. Det aer coolt.

Part 2.

Hujeda mig, nu aer jag trott igen. Men som den palitliga sonen och vannen jag aer sa ger jag eder nu del tva av lordagen.

Jag checkade in kl 8.30 pm, fastnade framfor amerikanska tv shows till typ 10.30, lamnade rummet med planen att bli full och kanna pa Seattles uteliv. Dott! ). Sa jag gick runt daer meAlltsa helt dott. Det var fredag och jag sag fler manniskor ute pa onsdagen nar jag forst anlande liksom (nog for att onsdag aer lill-lordagd en besviken what-the-fuck min, stannade folk lite haer och var och fragade efter bra utestellen. Det slutade med att jag gick in pa Hard Rock Cafe och bestellde en ol. En valdigt god sadan. Stack sedan till ett annat stelle som hade en pagande dansshow. Tillbaks till HRC, ut igen. Jag forventade mig inget eftersom det var sa dott sa jag gick fram till nasta random personer for att fa ytterligare tips om stallen. De haer personerna var Jason, Tim och Jonathan. Sjukt balla o trevliga killar som var sugna pa aventyr o treffa nya manniskor. En svensk i Seattle, med en tysk mamma, svensk pappa och fodd i Colombia med en troja det star Japan pa; de tyckte att det var exciting! De ville ha tag i cigaretter och fragade om jag ville joina eftersom jag var sjalv. Sjalvklart!

Race genom seattle med dessa dudes, Tim som korde spelade musiken som han och hans band hade gjort. De var grymma, de spelade massa annan awesome musik ocksa for den delen. Naer de hade fatt sitt nikotin sa parkerade vi igen, de hade tva flaskor sprit i bilen o nagra muggar sa medan vi ventade pa tva av deras kompisar sa stod vi daer och shotade J.D och Absolut och jag berattade om absoluts svenska gener. Stacey och Ruth-Anne joinade sen, mkt trevliga aven de. Vi gick in pa nagot stalle men lamnade dirr, gick till nasta daer Jason bjod hela ganget pa drinkar o ol. Vi satt daer o snackade, jag korde fem snabba med dom, haha. Vi dansade massa, pratade om Sverige, om Obama, om Seattle, klubben stangde. Vi gick runt pa stan, de var fortfarande party sa vi bastemde oss for att vi skulle utnyttja mitt hotelrum till max och hanga daer. So we did, vi satt daer och snackade allihopa, vi var lagmelda faktiskt. Inget tjo o tjim. Anda kommer en vakt och meddelar om ett disturbance complain. Jaja, vi fortsatte som vi gjort innan och inga fler complains. Jonathan madde illa och de gick hem. That's it.

Bilder pa allting kommer ikvall forhoppningsvis.

Hey guys! This is Joe, he's from sweeeeden!

So here's what happened: Jag startar dagen med en urladdad mobil och en missad frukost. Sucks, sen naer det var dags att boka ytterligare en natt pa tourtois hostel sa gick inte det eftersom de var bokade till 100%. Hepp, tankte jag och gick in pa hostelworld och hostels.com for att checka de andra hostelen. Alla var fullbokade over helgen, precis alla! Enligt de haer hemsidorna da. Jag fick senare lara mig att det aer mkt mojligt att det fortfarande finns rum pa dessa hotel o hostel anyways eftersom hostelworld o hostels.com bara har ett visst antal rum som de kan visa, sen finns det oftast ytterligare rum som inte visas pa sidorna. Haha men det tanker jag bara ignorera from now on for jag gjorde inget annat an bokade ett hotelrum for natten pa 6th avenue Inn.  Jag raknade lite pa vad det haer hotelrummet var vart, here's some: 3000 jenka tuggumin, 500 paket nudlar, 30 par kalsonger pa dressman eller 8st bjorn borg kallingar, 20 kebabpizzor, 150st cheeze, 88,2 kaffekoppar pa claras och massa andra varda grejer. Hoho. Jaja, lesson learned ialf.

Det tog mig en hel del av velande fram och tillbaka mellan hostels och hotell runt i stan, mellan hostels och hotell pa diverse hemsidor sa det slutade med att jag inte gjorde nogonting igar pa dagen. Massa promenad typ, promenad med en starbucksmugg i handen. Kopte tre st igar, haha. I alksar kanslan av att smelta och kanna sig som en local. Ga med snabba bestemda steg, med blicken fast i fjarran och en kaffe to go i handen. Jag hittar ratt val downtown nu you know *stolt*. Nar jag val hade bastemt mig for hotellet sa tog jag det sakra fore det osakra och gick till den dar fina fontanen igen. Det aer verkligen nice, fint och harmoniskt daer :)

Ohm...det haer inlagget blev langt inser jag. vet inte hur man skriver korta inlagg, men jag maste sluta nu och jag har inte ens borjat med det jag helst vill saga. Jag hade en riktigt javla awesome natt inatt ialf! Haha. Gratis barrunda, shotandes J.D och Absolut pa en parkinglot irrfarder runt i seattle efter cigaretter, awesome musik, forsta make out med amerikanska (lol) o efterfest. Alllt thanks to Jason, Tim och Jonathan. right, part 2. kommer sen. Nu aer jag hungrig. Hejs!


Excusez moi

Det ar kul att lasa sina inlagg i efterhand. Jag skriver som en efterbliven tonaring, seriost. Det aer "typ, ballt, sjukaste, fetaste, seriosaste" overallt, hela tiden. So jaakla tontigt, hahaha. Weirdly enough sa aer det val sa jag pratar, jag skriver som jag pratar i den haer bloggen. Det aer inget svenskauppsatssprak haer inte, bara en lang ocensurerad strom av tankar som gar i print. For att mina stackars foreldrar inte ska fa en ny och dalig uppfattning om sin son och for att ni andra ska orka lasa det jag skriver sa skall jag dock fran och med nu forsoka bettra mig. I'm a new person now.

Jag har inte lamnat turtoise (mitt hostel) annu. Naer jag skulle boka mitt rum for ytterligare en natt sa var det redan bokat och alla andra rum aer ocksa bokade. Fack! Hoppas verkligen att det finns nagot annat billigt hostel som har en bedd over for mig inatt.

Tankte bygga lite pa mina bicce idag sa skall bege mig mot gold's gym som jag sag pa 6th ave. igar. Laer vara svejndyrt. Ta mig over till bainbridge island med en ferry boat och ga runt lite bland lyxvillorna, bio kanske? Sen som John tipsade om, Macys. Gick forbi igar men pallade inte ga in. Idag ska jag daremot gora det. Inget Loui Vuitton John, sorry to disapoint you, men spreja gratis parfym pa mig sjalv I will xD Just det, det finns typ ett svensk community haer fick jag hora. Definetly gonna go there.

Ok, let's go!


Day 1

Yo.

Eftersom Mr. Vermont tog upp min tid igarnatt sa ska jag har och nu redogora for er over min forsta dag i staterna :) Well, first of: Seattle:ianerna aer inte tjocka. Det kanske inte aer som att ga runt hemma men som typ i oohm, Tyskland. Nagot som ocksa aer ballt och som kanske har nagot att gora med det forsta aer att det kryllar av asiater i den haer staden. Fler asiater an svarta manniskor. Jag gillar det, asiatiska sma barn aer so gulliga ju :D Haha.



Igar gick jag runt och scoutade staden for mig sjalv. Borjade vid famous pike place market, riktigt jakla awesome! En miljon sma affaerer och snickerier och handlare som handlar med fan allt du kan tenka dig. Fiskmarknaden var asball, fiskarna (alltsa de som fiskade fiskarna) hade sjukaste simultankapaciteten. De kunde liksom sta och forklara for en kund var en lax var fangad, samtidigt som de typ holl pa och fileade denna lax och samtidigt som de holl koll pa och lyssnade till alla utrop som kom fran de andra fiskstanden och mitt i allting slappte han allt for att en laxjavel kom flygande fran ingenstans eftersom han precis hade kopt den av sin konkurrent/kompis.



Det luktade fantastiskt daer dessutom. Tusentals dofter kom fran alla hall, bara typ vanda blicken en decimeter sa kom en ny doft och fangade en. Jag kopte tva ovarda nektariner daer. Det var det enda. 4.5 dollar for tva, forvisso stora, jakla nektariner.


Jag gick runt o roamade downtown i flera timmar, begav mig till capitol hill daer ett nice cafe som hade blivit rekommenderat lag. Satt daer och laste min bok o drack espresso i en timme. Kollade runt i massa afferer, gick vilse och stotte pa en butik som salde organic food till hutlosa priser. Massa random shit.


Det ballaste hittils dock var, otippat nog, en font'a'n som lag i ett omrade med massa andra grejer (bl.a the space needle). Det var sa jakla nice. En stor stor fontan som lag mitt i en park. Runt fontaten fanns massvis med hogtalare inbyggda och fontanens stralar gick efter vilken sorts musik som spelade. Och jag satt daer och tittade och sen kom massa barn o typ skulle leka daer. Ah, det var sa fint! Det kommer ungar fran overallt o hade typ hur kul som helst och lekte och skrattade. Satt daer i sakert tva timmar och tittade, skrattade o njot av musiken.


Sjukt sweet for pa kvallen nar jag kom hem sa insag jag att de aven serverer kvallsmat haer. Spaghetti o kottfarssas! Epic! For 30 dollar natten sa far man alltsa boende och tva mal mat. Jag hangde med ett gang schweizare under kvallen, tre tjejer som var 22 ar allihopa. En av dem sa coolaste grejen! Jag hade suttit o snackat med dom, inte avslojat nagot om mitt ursprung och hon ba: Are you born in south america? Haha alltsa blev helt forbluffad. Hon var typ helt saker pa sin sak ocksa, det var inget tvekande i fragan. Blev sa jakla impad, alla tror ju att det aer spanien, italien eller typ irak/iran annars. Lite senare lamnade jag dom for ett annat gang som skulle ga till gameworks, en arcade gamehall.

Det var sickinthedick! Det var en tre vaningar stor spelhall med allt fran biljard, airhockey och simpla spel som pinball till de fetaste jakla jaktplans simulatorerna o avancerade horse breeding spele. Alltsa jag skamtar inte om horsebreeding spelet :P Sen eftersom det var torsdag sa var det happy hour pa det hela sa for 10 dollar fick man spela sa mycket man ville i fyra timmar. Hahaha alltsa, en 10 arings drom kan jag ju saga. Det var svinkul men efter tva timmar dog jag typ av trotthet och efter tre sa somnade jag nastan i min helikopterstol sa jag gick hem och tog en extra svang runt 7th och 5th ave. lyssnandes pa Red Hot Chili Peppers och planerade morgondagen som da aer idag alltsa.



Jag vill ocksa bara saga att det haer horsebreeding spelet, det var jakligt avancerat och tog sjukt lang tid att komma in i, alltsa lite som the sims. Man ska para tva hestar med varandra for att skapa den ultimata kapplopningshesten o man ska trena dom med olika sortes traning, valja den perfekta maten, ge ratt sorts berom o massa annan shit. Iallafall, de som spelade var sjukt otippade manniskor. Det var den har tjocka och stora svarta gangster killen som satt bredvid. Haha sa ballt, han elskade verkligen det dar spelet. Han ba "when I tell you this is the most awesome game in here I really do mean it. You should try it man" Haha sa da var jag tvungen. Daer satt jag med denna huge big black guy inne pa gameworks och han visade mig vilka hestar som var best att para ihop och vilken jockeydrakt som var finast. LOL.
= sant

Palla skriva mer. Jag forsov mig sa jag missade frukosten sa ska ut o hitta nagot nice stalle pa gatan instead. Tjo!


Vermont made me who I am!

Slutkord, igen. Haft en awesome dag! Vaknade och insag att det serveras gratis frukost haer. Sjukt sweet. Kopte en one way till tijuana den 16e november imorse ocksa. Lar ju inte handa att jag tar den biljetten, men whatever. Gav mig ut pa aventyr kl 11 AM ca. Dirrade ned till point place market pa en gang. Det aer typ must see nr 1 haer i Seattle. Enligt alla guidebocker iald. Det var ballt faktiskt, typ 3-4 kvarter langs med hamnen fulla med diverse gaturkok, fiskmarknader, kinesiska sma affarer med konstiga lukter, hippie stand, hantverksgrejer...typ allt man kan tanka sig. Det luktade sa oerhort gott overallt och.....och det som hande nu var att en snubbe som jag hangde med lite idag berattade typ halva sin livshistoria for mig och alla sina varderingar och om hur han blev miljonar och hur mycket han alksar delstaten Vermont. Den perfekta utopin enligt honom. Det haer aer helt sant, sa jag har suttit en timme och snackat med honom nu och har varit oformogen att skriva om dagens strapatser. Jag skriver imorgonbitti istallet for jag aer som sagt slutkord och maste sova nu :P

Hejs!

Sickinthedick

Alltsa satan. Jag ar CPtrott, cptrott trots att det enda jag har gjort de senaste 36 timmarna har varit att vanta.
Jag sitter pa en oldschool mac just nu,och jag fattar inte riktigt hur jag ska fora over bildernna jag har tagit hittils so ja, ni far val fantisera sa gott ni kan  over det jag kommer beskriva. JUste,mellanslag pa det har tangentbordet sjunger pa sista versen...ba sa att ni vet.
Shit, jag ar for trott for att skriva ett langt inlagg nu kanner jag. Men jag sammanfattar kort och skriver ett langre imorgon.

*Pitstop 1: Kastrup, basically 9 timmar av roaming bland terminale, drickacola och forsoka sova. Jag laste in mig pa hotel Hilton som lag i narheten ocksa for den delen. First Lesson learned: Lifta inte i hissen, du kommer inte ner igen om du inte har ett elektroniskt kort :O
Jag fick med mig en hiltonpenna som souvenir ialf och gratis godis, aka stulet godis.

Sa haer sag det ut, NICE!

*Plan till Island: Det enda jag minns av flygtrippen till keflavikairport ar att jag fallde ned mitt sate till max och sedan vaknade nar alla tog av sina sakerhetsbalten for att planet hade landat och man var supposed att lamna. Jag fick typ ingen somn pa kastrup sa jag var svintrott.

*Keflavik: Jag gick runt och i taxfreen och luktade pa parfymer i tva timmar. Sov i en cafeteria med typ 10 andra i 4 timmar. Haha det var sa fult, alla som hade tagit plats pa cafeterian var folk som var megatrotta och pa hall hade sett deras underskona soffor och fotoljer.
Nagot som fangade mitt h'o'k'o'ga var ett gang amerikanska soldater som gick runt pa flygplatsen och blev allment uttitade. Det var ganska ballt att se dom, alla med rakade huvuden och coola kompanimaskotar broderade pa sina uniformer. Det var lite som att se obamas Irakpolitik IRL.



*Flyg till Seattle: Fick plats 25 B. B ar ju som bekant bokstaven mitt emellan A och C. Plats B var saledes mittenplatsen i en rad pa tre. Kermit to my left (nej jag skojar inte, han hette Kermit) som var utbildad geolog och som tog 1 miljon foton nar vi flog over rocky mountains. Till hoger satt Katherine. Hon var fran tyskland med bodde och pluggade i Seattle. Hennes pass beslagtog dom sedan och skickade henne tillbaka till Frankfurt  :O
Plats 25B var forovrigt ocksa den enda platsen pa planet vars lilla skarm inte fungerade so jag kunde inte gora annat an lasa min bok, lyssna pa mp3 och snegla pa de andras skarmar den har resan. Lame.

*Boarder Control. Det var sickinthedick. Alltsa fy fan. Dom var helt crazy over att jag inte hade nogan plan, att jag inte visste vilket motel jag skulle bo pa, att jag var fran Sverige men hade lockigt har, att jag inte visste vad jag skulle gora. De fragade mig varenda tankbar fraga. Flera ganger dessutom. HAHA och det har ar so jakla kul. Hon som var "ansvarig" for mig, hon talade helt seriost valdigt mycket samre engelska an jag. Alltsa hon var inte ens flytande i engelska och jag forklarade mig och hall pa men 5 minuter senare fragade hon likadana fragor igen, hon hade liksom inte fattat vad jag menat. Alltsa jag skamtar inte. Sen kommer tre andra snubbar fran boarder custom blahagrejen och ar sa sjukt otrevliga. Alltso helt sanslost. "He says he's going to travel around, going down along the coast and then travel to mexico in three months" "No way in hell that's gonna happen" Alltso de dar snubbarna ville verkligen inget hellre an att satta mig pa ett plan tillbaks till Island. Tre timmar satt jag fast i boarder control, slutade med att jag fick ett flightnummer med en biljett till Tijuana som jag var tvungen att boka om jag ville stanna kvar i landet sa det tar jag val o gor imorgon.
Lite mer juicy stuff om vad som hande i border customs. Som jag sa, den tyska tjejen som satt bredvid mig pa planet. Hon fick inte komma in i landet, de skickade hem henne. Killen som intervjuade henne om hennes intentioner osv var sa jakla taskig mot henne. Alltsa han var inte konstruktiv noganstans, han ville bara visa sig maktig och farlig. Utdrag av vad jag horde han saga "Well if you are a bad person you will have nothing to worry about. Only good persons will be let in to this country and we'll throw the bad ones out. And you're saying that you are afraid of us now. Are you saying that you are a bad person? Is that what you are telling me? That you're a bad person?" Typ sa holl han pa och forsokte bryta ned den stackars  flickan.


Till mig sa han grejer som "good you're putting that sweater on, you're gonna scare of all the girls if not" nar jag tog pa mig min tjocktroja och var allment nedvardernade o otrevlig. Det var alla tre killarna forovrigt. Ah, juste, sen hon den har Kasevlova (typ sa hette hon, hon som var dalig pa engelska)  hon var bara allment misstanksam men inte otrevlig eller sa i borjan. Hon gjorde bara sitt jobb. Men sen nar de har tre mannen kom in i bilden och var sa jakla tuffa, maktiga o balla, ja da skulle hon ocksa visa lite attitude o vara rough mot mig. Hon failade, haha. Efter att hon hade forhort mig i ett forhors rum och dragit ut all javla packning och stokat ned sa sa hon at mig att "collect all of my stuff and come out here". Det gjorde jag och gick sedan ut. Efter ett tag sa "hmm, where's his passport, can't find it" Och jag hade det eftersom hon hade sagt at mig att ta med alla mina grejer, och gav det till henne. Hon ba: "who gave you this? Did you take it? Who told you that you could have your passport back? Huh?" Korde pa samma jag-staller-manga-frogor-till-honom-och-far-honom-ur-balans-stil som alla killarna gjorde. Iallafall: Tystnaden som uppstar nar Johan sager: You told me five minutes ago to collect all of my stuff and bring it out here, so I did.  Det kandes gott! Fast hon egentligen var den snalla.

Jag har inga foton av border control, no cameras allowed. Nar jag lamnade var jag pa daligt humor och typ sur men direkt efter jag lamnat that god forsaken place sa traffar jag den forsta sjukt trevliga amerikanen som snackade med mig hela vagen till terminalen och sa hur jag kunde ta mig down town. Innan dess sa gick jag runt pa en parkering och sag en sadan haer


Och jag blev genast ytterligare lite gladare! >D
Jag tog taget down town, traffar naste supertrevliga amerikan. Det var typ en uteliggare som sag mig titta ned i min karta och upp pa skyltarna. Han fragade om jag letade efter nagot sa jag visade honom brochyren om det haer hostel:et. Han beskrev, pekade och wished me good luck, och jag behovde inte ens fraga!!! Sa javla awesome.

Sitter nu pa ett supermysigt Hostel i downtown Seattle och somnar snart framfor datorn. Bilder och fler detaljer imorgon.
Natti! Nu aer det morgon och jag har druckit mina forsta muggar amerikanskt blaskkaffe, atit 7 agg och tre mackor. Frukosten har aer gratis. Epic win. Bor haer en natt till ialf. Minst! Vet inte riktigt vad jag ska gora idag. Pointplace market tror jag, ga till varldens forsta starbucks kanske och the space needle. We'll see. Ferry boats ockso! Men nu vill jag inte vara sjalv langre, buhu. Far ta o bonda med nagon haer pa hostelet ikvall eller typ nu :P


Tja!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0